Home Të Fundit ‘Donim ta rrisnim ne se e kam fëmijën e djalit tim…’ Flet...

‘Donim ta rrisnim ne se e kam fëmijën e djalit tim…’ Flet gjyshja e 3 vjecarit, ja ku e fshehu këto ditë nipin e saj

171

 

Policia ka vënë në pranga Bahrije Gjunin, gjyshen e 3-vjeçarit që u rrëmbye dhe u mbajt i fshehur për një javë.

 

'Donim ta rrisnim ne se e kam fëmijën e djalit tim...' Flet gjyshja e 3 vjecarit, ja ku e fshehu këto ditë nipin e saj

Në dëshminë e saj ajo është shprehur se planin për marrjen e nipit e kishte bërë bashkë me Rexhep Gjunin, bashkëshortin e saj.

Bahrije Gjuni ka deklaruar se donin që ta rrisnin vetë nipin, për të cilin thotë se u zëvendësonte djalin që kanë humbur në aksident.

Ajo ka treguar se përgjatë këtyre ditëve që ka qenë në kërkim nga policia, kishte qëndruar mes Kukësit dhe Tiranës, në vende dhe hotele të ndryshme.

 

Ndërsa për arsyen e dorëzimit në polici, Bahrije Gjuni është shprehur se e ka çuar pranë autoriteteve për shkak se ndiqej nga policia.

“E dua se e kam fëmijën e djalit. Nuk i bej keq! Është fëmija i djalit.

E donim ta rrisnim ne, jo familja e nënës. Nuk na e linin ta rrisnim ne ndaj e morëm.

E duam shumë nipin. Nuk kam bërë krim. Dua nipin ta rrisim ne se na vdiq djali në aksident”, mësohet të ketë thënë ajo.