Home Të Fundit Drini Zeqo në një lidhje me ish banorën e BBV3? Ja cfarë...

Drini Zeqo në një lidhje me ish banorën e BBV3? Ja cfarë thotë gazetari dhe ua mbyll gojën të gjithëve!

28

Drini Zeqo u pyet në “Këndin e së Vërtetës” në “Top Arena”

 

Drini Zeqo në një lidhje me ish banorën e BBV3? Ja cfarë thotë gazetari dhe ua mbyll gojën të gjithëve!

për aludimet në lidhje me një lidhje të mundshme me ish-banoren e BBV,

Bëhet fjalë për Dea Vierin, e cila e surprizoi në studio me rastin e ditëlindjes së moderatorit.

 

Për sa i përket pyetjes, Drini la të kuptohej se nuk ka diçka të tillë mes tyre.

“I uroj Deas një fat të lumtur në jetë”,- tha ai.

Drini Zeqo në një lidhje me ish banorën e BBV3? Ja cfarë thotë gazetari dhe ua mbyll gojën të gjithëve!