Home Të Fundit ‘Duhet të zëvendësohesh….’ Egla ja PLAS në sy Arbër Hajdarit ‘Je shumë...

‘Duhet të zëvendësohesh….’ Egla ja PLAS në sy Arbër Hajdarit ‘Je shumë i poshtër, nuk je për…’

99

Me diskutime të shumta u shoqërua darka e mbrëmjes së kaluar në ‘Big Brother VIP Albania’,

 

'Duhet të zëvendësohesh....' Egla ja PLAS në sy Arbër Hajdarit 'Je shumë i poshtër, nuk je për...'

 

ku pjesë e saj ishte moderatori Ledion Liço dhe dy opinionistët, Ori Nebiaj dhe Arbër Hajdari.

 

Një moment pikant ndodhi mes banores Egla Ceno dhe Arbrit. Ishte Egla ajo e cila i tha troç Arbrit se

 

këtë vit është treguar shumë i poshtër me opinionet e tij si dhe i tha se duhet të zëvendësohet në rolin që ka.

 

Egla: Unë e kam thënë që e kam ndjekur nëpër Biget, sidomos vjet. Shpesh herë e kam gjetur mendimin tim të reflektuar në gojën tate.

 

Arbri: Vetëm këtë vit nuk e ke gjetur.

 

Egla: Këtë vit je shumë i poshtër, e kë mësuar zanatin, duhet të zëvendësohesh, duhet të vetëzëvendësohesh

 

Arbri: Do t’i mbaj shënim.

Egla: E di që do e zbatosh me patjetër.

Arbri: Jo që do e zbatoj por..

Egla: Po e di, e di që do e vesh ujin në zjarr.