Home Të Fundit E bënë sa për VEMENDJE? Argjira i jep fund thashethemeve, KONFIRMON rikthimin...

E bënë sa për VEMENDJE? Argjira i jep fund thashethemeve, KONFIRMON rikthimin me Gracianon

138

Argjira Spanca ka konfirmuar rikthimin me Graciano Taganin. Teksa ishte në një lidhje direkte me

 

E bënë sa për VEMENDJE? Argjira i jep fund thashethemeve, KONFIRMON rikthimin me Gracianon

“Procesin Sportiv”, ajo pohoi se pranë saj ndodhet edhe ish-banori i ‘BBV’.

Argjira po tregonte për emisionin që do nisë së shpejti,

 

por Manushi nuk ngurroi të përmendte Gracianon për të kuptuar se çfarë po ndodh mes tyre.

Ed Manushi: Për kë do votosh në Big Brother?

 

Katerina: Për Eglën.

 

Ed Manushi: Ore mu dëgjua si Gracianio. Thuaji që ka dalë Graciano.

Argjira: Dëgjo, gocat janë familjarizuar pak me Gracianon këtu në prapaskena

 

kështu që e kanë bërë si të vetin. Kështu le të flasim vetëm për ata që janë larg për momentin.

Ed Manushi: Stop, stop! Graciano është aty me ty?

 

Argjira: Uaa e thashë? Po Graciano është këtu me mua.

 

Kujtojmë se brenda shtëpisë, Graciano pranoi se janë zënë. Edhe Argjira pranoi se ishte një çast delikat, që duhej biseduar mes saj dhe Gracianos.