Home Të Fundit E dashuruar kokë e këmbë me Romeon?! Ja cfarë thotë Vesa, tregon...

E dashuruar kokë e këmbë me Romeon?! Ja cfarë thotë Vesa, tregon të vërtetën e NJDENJAVE për aktorin ‘Kam pasur…’

25

Një prej të ftuarave në “Top Arena” ka qenë dhe ish-banorja e “BBV3”, Vesa Smolica, ku ka bërë një deklaratë të rrallë.

 

E dashuruar kokë e këmbë me Romeon?! Ja cfarë thotë Vesa, tregon të vërtetën e NJDENJAVE për aktorin 'Kam pasur...'
Kudo është përfolur për një pëlqim mes saj dhe Romeos dhe lidhur me këtë Vesa ka sqaruar se si qëndron e vërteta.

Ajo shprehet se ka patur vetëm pëlqim për njeriun e mirë që Romeo është dhe se shpeshherë i ka thënë se ai i plotëson mallin që ajo ka për vëllanë.

Pjesë nga intervista:

 

E dashuruar kokë e këmbë me Romeon?! Ja cfarë thotë Vesa, tregon të vërtetën e NJDENJAVE për aktorin 'Kam pasur...'
Jori: Është përfolur se ke pasur një pëlqim për Romeon?

Vesa: Jo nuk është e vërtetë. Kam pasur pëlqim për njeriun e mirë që ka qenë. Po i kam thënë edhe kur ishim në shtëpi që më plotëson mallin e vëllain.