Home Të Fundit E dinit më parë këtë? Diola Dosti ndanë ‘SEKRETIN JETESOR’ me ndjekësit...

E dinit më parë këtë? Diola Dosti ndanë ‘SEKRETIN JETESOR’ me ndjekësit e saj ‘Ja si të kuptoni në pak sekonda nëse jeni të…’

18

Nutricionistja e njohur Diola Dosti, e cila shpesh ndan këshilla për një shëndet të mirë në rrjetet e saj sociale, e ka bërë edhe së fundmi.

 

E dinit më parë këtë? Diola Dosti ndanë 'SEKRETIN JETESOR' me ndjekësit e saj 'Ja si të kuptoni në pak sekonda nëse jeni të...'

Çështja e hidratimit tani në verë është një temë shumë e rëndësishme dhe nëse e realizojmë atë siç duhet apo jo kjo duhet parë me kujdes.

Djola ka ndarë me të gjithë ndjekësit e saj në instagram një test që do ju tregojë më së miri gjendjen e trupit dhe si duhet të veproni në bazë të rezultatit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diola Dosti (@dioladostiofficial)