Home Të Fundit E DON AKOMA ME SHPIRT? Sara Hoxha flet për lidhjen e saj...

E DON AKOMA ME SHPIRT? Sara Hoxha flet për lidhjen e saj me Ledrin ‘Të shkojë si të shkojë, unë…’

18

Fituesja e DWTS Sara Hoxha prej kohësh është thënë se u nda nga partneri i saj, Ledri Vula.

 

E DON AKOMA ME SHPIRT? Sara Hoxha flet për lidhjen e saj me Ledrin 'Të shkojë si të shkojë, unë...'
Dyshja akoma nuk kanë bërë një deklaratë zyrtare, ndonëse në bazë të disa shkrimeve ka lënë të nënkuptohet për një krisje.

E ftuar së fundmi në një program televiziv, ajo është pyetur për rikthimin – edhe pse nuk kishte një emër specifik.

“Çfarë mendon ti për rikthimet?”, ka qenë pyetja që iu parashtrua nga prezantuesja Bora Zemani.

“Të shkojë si të shkojë, unë jam shumë okej”, u shpreh ajo.

Sara dhe Ledri theksojmë që kanë bashkë një vajzë të quajtur, Poem Blu.

Aktualisht, secili po vazhdon me punët dhe angazhimet e tyre në profesionet që kanë.