Home tvshow E eleminuar nga BBV, Ilnisa thyen rekord jashte shtëpisë, bashkë me Meritonin!...

E eleminuar nga BBV, Ilnisa thyen rekord jashte shtëpisë, bashkë me Meritonin! / Çfarë ndodhi? (Detajet)

80

Banorët e përfolur në rrjet si finalistët e BBV3, sipas vet banorëve dhe diskutimeve në ‘Prime’

E eleminuar nga BBV, Ilnisa thyen rekord jashte shtëpisë, bashkë me Meritonin! / Çfarë ndodhi? (Detajet)

thuhet se janë Romeo, Heidi, Juli dhe Egla. Mirëpo, sipas shikimeve në faqen zyrtare të BBV,

banorët më viralë janë çifti Meriton-Ilnisa, ndonëse kjo e fundit është larguar pak ditë më parë.

Nisja e “Big Love” e theksoi edhe më shumë këtë detaj, pasi video e mesazhit të Ilnisës për Meritonin ka arritur plot 773mijë shikime në faqen e BBV, ndryshe nga videot e mesazhe të banorëve të tjerë, përfshirë këtu dhe 4 finalistët potencialë.

Mos ky detaj tregon se në fakt çifti dhe historia e tyre ka arritur të ‘rrëmbejë’ zemrën e publikut? Dhe nëse është kështu, a mendoni se dalja e ishte një ‘gabim’ dhe duhet të ketë një rikthim të saj në shtëpi?E eleminuar nga BBV, Ilnisa thyen rekord jashte shtëpisë, bashkë me Meritonin! / Çfarë ndodhi? (Detajet)