Home Të Fundit ‘E kapa mat duke më tradhtuar…’ SHTANG Vesa, bënë rrëfimin prekës dhe...

‘E kapa mat duke më tradhtuar…’ SHTANG Vesa, bënë rrëfimin prekës dhe ZBULON një të vërtetë të madhe!

15

Ish-banorja e Big Brother VIP, Vesa Smolica ka rrëfyer se është tradhtuar nga i dashuri.

 

'E kapa mat duke më tradhtuar...' SHTANG Vesa, bënë rrëfimin prekës dhe ZBULON një të vërtetë të madhe!
Gjatë rubrikës “Muzikë kur dëgjoj” të drejtuar nga Ervin Kurti dhe bashkëautore Nevina Shtylla në “E Diell”,

 

ajo tha se e ka parë ish-partnerin e saj me një vajzë tjetër.

Pas kësaj situate, Vesa Smolica tha se është ndarë, ndërkohë këngën më të fundit e ka dedikim për të.

Nevina Shtylla: Je tradhtuar ndonjëherë ti?

Vesa Smolica: Sigurisht që po, nuk është një gjë e re për vajat dhe djemtë që janë në lidhje.

Unë jam e rritur në moshë dhe eksperienca bën të vetën, e kam provuar edhe shijen e tradhtisë.

Ervin Kurti: Po si e more vesh?

Vesa Smolica: Unë nuk jam tip që hulumtoj por vetëm më vijnë lajmet në dorë. E kam parë vetë. Më pas u ndamë në mënyrë shoqërore. Këto këngë që dëgjoni i kam dedikim.