Home tvshow E kuruar në çdo detaj, ja vlera marramëndëse e veshjes së Françeskës

E kuruar në çdo detaj, ja vlera marramëndëse e veshjes së Françeskës

141

Siç e kemi përmendur dhe më herët,

E kuruar në çdo detaj, ja vlera marramëndëse e veshjes së Françeskës

 

Françeska kurohet ‘kokë e këmbë’ dhe çmimet e veshjeve të saj kanë shifra marramendëse.

Sakaq mbrëmjen e sotme banorja është shfaqur me një look të zi, dhe në total shkon plot 3.630€.

Fustani i markës “Zimmermann” 1250€, këpucët “Rene Caovilla” 1430€ dhe vathët e markës “Chanel” 950€.E kuruar në çdo detaj, ja vlera marramëndëse e veshjes së Françeskës