Home Të Fundit E mori në krahë dhe e puthi? Cfare ndodhi ne Ferma Vip...

E mori në krahë dhe e puthi? Cfare ndodhi ne Ferma Vip mes Dijonisit dhe Baby G? (Video)

184

Dijonisi dhe Baby G kanë qëndruar disa momente me njëri tjetrin duke na

 

E mori në krahë dhe e puthi? Cfare ndodhi ne Ferma Vip mes Dijonisit dhe Baby G? (Video)
dhuruar momente shumë të bukura në fermë. Ata kanë kërcyer me njëri-tjetrin, ku nuk kanë munguar as batutat.

 

Një moment, teksa dy fermerët kanë qëndruar në verandë,

 

ishte Dijonisi ai i cili tentoi të puthë në buzë Baby G, ku kjo e fundit qeshi por nuk e lejoi.

Të dy shpërthyen në të qeshura si dhe vazhduan me lojërat dhe ngacmimet e tyre brenda fermës.

Ngelet të ndjekim në vazhim nëse mes dy fermerëve do të lindë një romancë.