Home tvshow E pa duke u afruar shume me RIKE ROCIn, Ilnisa ka një...

E pa duke u afruar shume me RIKE ROCIn, Ilnisa ka një mesazh për Meritonin e saj

206

Ilnisa Agolli tashmë është jashtë shtëpisë

E pa duke u afruar shume me RIKE ROCIn, Ilnisa ka një mesazh për Meritonin e saj

 

më të ndjekur në Shqipëri, ‘BBV3’,

Ajo u eliminua prej garës pas ‘izolimit’ në dhomën e ‘Torturës së Bardhë me Eglën dhe Meritonin.’

Ditën e sotme, nëpërmjet një postimi në llogarinë personale të Instagram-it, gazetarja ka puthur Meritonin nëpërmjet televizorit dhe shkruan:

Më mungon Meriton!

E pa duke u afruar shume me RIKE ROCIn, Ilnisa ka një mesazh për Meritonin e saj