Home Të Fundit E PABESUESHME! Ndarja nga Bes Kallaku: Xhensila Myrtezaj merr këtë vendim

E PABESUESHME! Ndarja nga Bes Kallaku: Xhensila Myrtezaj merr këtë vendim

639

Xhensila dhe Besi prej kohësh përfliten për ndarjen e tyre,

 

E PABESUESHME! Ndarja nga Bes Kallaku: Xhensila Myrtezaj merr këtë vendim

teksa ky i fundit konfirmoi zërat duke e quajtur “ish bashkëshorte”.

Mirëpo pas ndarjes, teksa komente të shumta vërshuan mbi të,

 

ajo ka vendosur të bllokojë komentet në rrjete socile dhe asaj mund t’i komentojnë vetëm personat që ajo ndjek.

 

Mesa duket komentet që i përmendnin Besin kanë qenë një shqetësim për të, ndaj dhe ajo ka ndërmarrë këtë hap.

E PABESUESHME! Ndarja nga Bes Kallaku: Xhensila Myrtezaj merr këtë vendim