Home Të Fundit E PABESUESHME! Ori Nebijaj PLAS DEKLARATEN E MADHE ndaj Heidit. Ja cfarë...

E PABESUESHME! Ori Nebijaj PLAS DEKLARATEN E MADHE ndaj Heidit. Ja cfarë thotë për ish finalistën e BBVA3

15

Në takimin e fundit të të gjithë banorëve të edicionit të tretë të “BBV”,

 

E PABESUESHME! Ori Nebijaj PLAS DEKLARATEN E MADHE ndaj Heidit. Ja cfarë thotë për ish finalistën e BBVA3
pati debate të ashpra mes tyre. Shumica e banorëve komentuan dhe sjelljen e Heidit, për të cilën u shprehën se ka qenë e ftohtë dhe skuthe.

Sakaq, ndryshe nga mendimi i ish-banorëve ka qenë opinionistja Ori Nebijaj, e cila ka dedikuar disa rreshta për Heidin.

 

Ajo u shpreh se Heidi ka dhënë një shembull të mirë në këtë edicion, nuk bëhej pjesë e fjalëve që mund të kritikohej por qëndori aty dhe nëse donte të argumentonte me inteligjencë një argument.

 

“Unë absolutisht mendoj që Heidi ka dhënë një shembull të mirë në këtë BBV por mendoj që nuk e pati të vështirë. Mendoj se kjo ka qenë pjesë e nuhatjes dhe inteligjencës së saj që të luante pikërisht në rolin e mbrojtjes së polit pozitiv,

që nuk sulmonte e para, që nuk denigronte, që nuk bëhej pjesë e fjalëve që mund të kritikohej por qëndori aty dhe nëse donte të argumentonte me inteligjencë një argument, e bënte përndryshe thjesht me një përtoj.

Nga ana tjetër, patjetër që e kishte luksin ta bënte këtë gjë pasi kishte edhe romancën që donte, s’donte e ndihmonte të ishte pjesë e situatave në shtëpi.

 

Të qënurit finaliste në polin pozitiv, në nëj Big Brother që të gjithë luftuan fortë që të kapnin finalen, mendoj që ishte aq sa zgjuari, nuhatje edhe rrethanë”.- është shprehur Ori.