Home Të Fundit E PABESUESHME! Rikthehet në ekran pas kaq shumë kohësh dhe pritet të...

E PABESUESHME! Rikthehet në ekran pas kaq shumë kohësh dhe pritet të MARR DREJTIMIN E BBV4? Ja dyshimet e mëdha që…

20

Rikthimi i Einxhel Shkirës në ekran është fare pranë!

E PABESUESHME! Rikthehet në ekran pas kaq shumë kohësh dhe pritet të MARR DREJTIMIN E BBV4? Ja dyshimet e mëdha që...

Pas lajmit se flitet që ajo do të jetë pjesë e Big Brother All Stars, ka pasur një deklaratë nga vetë Einxhel.

Në postimin e fundit në rrjetet sociale, një ndjekëse e ka pyetur:

“Einxhel, do të të shohim sërish në Big po lexojmë, megjithëse do të doja të të shihja duke shkëlqyer në televizion, po jo sërish pjesë të atij formati. Je më e mira!”

 

E PABESUESHME! Rikthehet në ekran pas kaq shumë kohësh dhe pritet të MARR DREJTIMIN E BBV4? Ja dyshimet e mëdha që...
Përgjigjja e Einxhel: “Në televizion e sigurt që shumë shpejt do të shihemi ashtu siç doni ju të më shihni”. Një komplimenti tjetër ajo i është përgjigjur:

“Dhe pak fare mbaron leja ime e lindjes”.

Pra, në BBV ose jo, diçka është e sigurt- Einxhel Shkira rikthehet në ekran shumë shpejt!

 

E PABESUESHME! Rikthehet në ekran pas kaq shumë kohësh dhe pritet të MARR DREJTIMIN E BBV4? Ja dyshimet e mëdha që...