Home Të Fundit E PAPARASHIKUESHME! Egla Ceno vendos REKORD HISTORIK, ja sa ndjekës fitoi aktorja...

E PAPARASHIKUESHME! Egla Ceno vendos REKORD HISTORIK, ja sa ndjekës fitoi aktorja brenda kësaj jave

925

Cilët janë banorët e shtëpisë së “BBV” që kanë spikatur në Instagram këtë javë sipas “Social Top 5”?

E PAPARASHIKUESHME! Egla Ceno vendos REKORD HISTORIK, ja sa ndjekës fitoi aktorja brenda kësaj jave

 

Ai është një banorët më të komentuar të “BBV3”. Bëhet fjalë për Jul Dedën,

i cili është rritur sërish me një mijë ndjekës në Instagram duke shkuar nga 448 në 449 mijë.

Dy shoqet e afërta, Roza Lati dhe Rike Roçi, nuk kanë pasur të njëjtën rritje në numrin e tyre të ndjekësve.

Roza numëron sërish 328K pa pësuar ndryshim nga java e kaluar, ndërsa Rikja ka shtuar 1 mijë ndjekës në Instagram.

Kalojmë tek një çift i “BBV3”, Ilnisa dhe Meritoni, të cilët në prime-in e së martës u

skualifikuan nga loja me zarf të zi, duke shkuar kështu në ‘Dhomën e Bardhë’.

Të dy kanë pasur rritje me ndjekësit e tyre ku përmendim Ilnisën me një rritje prej 4.4 mijë ndjekësish dhe Meritoni me 3 mijë ndjekës më tepër.

Çifti i dytë i “BBV3”, Romeo dhe Heidi, të cilët duken se tashmë janë rikthyer në

krahët e njëri-tjetrit pas disa keqkuptimeve, kanë pasur që të dy rritje teksa kjo e

fundit është rritur me 5 mijë ndjekës duke shkuar në 130 mijë, teksa partneri i saj ka shtuar 3K dhe tani numëron 334 mijë

.

Ndërkohë, një rritje prej 4 mijë ndjekësish ka pasur Erjola Doçi duke shkuar nga 258 në 262 mijë.

 

Sa i përket dosa prej banorëve më të rinj se pjesa tjetër e shtëpisë, Françeska ka shtuar 3.1K në Instagram, Liami është rritur me vetëm 300 ndjekës, ndërsa Jetmiri nuk ka patur asnjë ndryshim duke numëruar sërish 55.3K.

 

Nga ana tjetër, Egla Ceno ka qenë në krye të debateve dhe përplasjeve mjaft të forta kohët e fundit. Pas një konflikti të rëndë me Meritonin, Egla u skualifikua nga loja me zarf të zi javën e shkuar.

 

Prime-in e së martës megjithatë, zbuluam se në fakt aktorja ndodhej sërish brenda ambienteve të shtëpisë, në atë që quhet ‘Dhoma e Bardhë’, ku iu bashkua edhe Meritoni dhe Ilnisa.

Aktorja ka fituar plot 32.6K ndjekës në Instagramin e saj.