Home tvshow E PASKA TRADHETUAR JASHTE??? Rike Roçi beqare, i jep fund lidhjes: Mbaroi...

E PASKA TRADHETUAR JASHTE??? Rike Roçi beqare, i jep fund lidhjes: Mbaroi sapo dola

176

Rike Roçi, është eliminuar së fundmi nga formati më i ndjekur ‘BBV3’.

E PASKA TRADHETUAR JASHTE??? Rike Roçi beqare, i jep fund lidhjes: Mbaroi sapo dola

Ajo ka folur më tepër rreth eksperiencës së saj brenda formatit madje ka folur dhe për shumë të pathëna të tjera.

Teksa në format tregoi se kishte lënë diçka pezull jashtë shtëpisë, ditën e sotme Eike ka deklaruar se i ka dhënë fund gjithçkaje.

“Ashtu si filloi, ashtu mbaroi sapo dola. As nuk e kam takuar, me një telefonatë e mbyllëm. Dua të rri vetëm, jam pak e çuditshme. Jam mirë kështu, nuk ka qenë as i dashuri, ka qenë një njohje, një pëlqim. Nuk kam asnjë ndjenjë nuk i kam ato fluturat.”- shprehet Rike në Wakeup.