Home tvshow E tepron Ilnisa, publikon foto me gjoksin në ‘fushë’

E tepron Ilnisa, publikon foto me gjoksin në ‘fushë’

90

Ilnisa po bën valë në mediat sociale me fotot e saj të reja, të cilat nuk po shkojnë pa shkaktuar debate.

E tepron Ilnisa, publikon foto me gjoksin në ‘fushë’

Gazetarja duket se po e shfrytëzon platformat online për të rritur nivelin e vëmendjes ndaj vetes, dhe njëra prej mënyrave për ta bërë këtë është përdorimi i pozave provokuese, duke e vendosur gjoksin në qendër të vëmendjes.

Nëse kjo është një strategji për të mbajtur interesin e publikut, ajo po funksionon.

Çdo postim i saj krijon valë të re reagimesh dhe komentesh.

Siç duket, Ilnisa është në rrugën e duhur për të arritur qëllimet e saj në fushën e medias.

Shiko foton:E tepron Ilnisa, publikon foto me gjoksin në ‘fushë’