Home Të Fundit E zunë ‘MALLKIMET’ e shqiptarëve! Egla Ceno përfundon në spital, ja arsyeja...

E zunë ‘MALLKIMET’ e shqiptarëve! Egla Ceno përfundon në spital, ja arsyeja dhe si paraqitet gjendja shëndetësore e saj

13

Mbrëmjen e djeshme Ledioni ka lajmëruar që në nisje të Post BB VIP se Egla kishte pësuar një incident.

 

E zunë 'MALLKIMET' e shqiptarëve! Egla Ceno përfundon në spital, ja arsyeja dhe si paraqitet gjendja shëndetësore e saj

Fituesja e BB VIP 3 tha se kishte pak dhimbje në këmbë gjatë emisionit.

NOAThuhet se ka rënë nga shkallët para se të niste transmetimin.

Kryefjala.com ka siguruar një foto të Eglës gjatë vizitës mjekësore në spitalin Hygeia.

Ndonse thuhet se Egla ka realizuar vizitën, grafi dhe skaner ku ka rezultuar se është mirë dhe nuk ka gjë serioze.

 

Gjithashtu i urojmë Eglës shërim të shpejtë!

E zunë 'MALLKIMET' e shqiptarëve! Egla Ceno përfundon në spital, ja arsyeja dhe si paraqitet gjendja shëndetësore e saj