Home tvshow Egla Ceno bën reagimin e parë në Instagram. Konfirmon qe eshte…

Egla Ceno bën reagimin e parë në Instagram. Konfirmon qe eshte…

1179

Në vetëm 24 orë, aktorja Egla Ceno ka arritur

Egla Ceno bën reagimin e parë në Instagram. Konfirmon qe eshte...

të marrë vëmendjen e gjithë publikut edhe

pse u skualifikua një ditë më parë nga loja e “BBV3”, duke u kthyer kështu në një fenomen.

Pas videos në faqen zyrtare të formatit, ku ngrihen dyshime për rikthimin e saj në shtëpi, aktorja ka reaguar për herë të parë në faqen e saj zyrtare të Instagram.

Siç tashmë e dimë rrjetet e saj sociale menaxhohen nga të afërm dhe dukshëm një detaj i tillë vërehet edhe nga mënyra sesi zgjodhi të reagonte pas bujës së sotme.

 

“Mam jam ok”, shkruan ajo në postim.Egla Ceno bën reagimin e parë në Instagram. Konfirmon qe eshte...