Home tvshow Egla del nga Dhoma e Bardhë dhe rikthehet në shtëpinë e Big...

Egla del nga Dhoma e Bardhë dhe rikthehet në shtëpinë e Big Brother,reagimi i banoreve eshte…

364

Egla është rikthyer mbreme në shtëpinë e Big Brother.

 

Egla del nga Dhoma e Bardhë dhe rikthehet në shtëpinë e Big Brother,reagimi i banoreve eshte...

Ajo ka qenë e skualifikuara e parë që ka shpëtuar

nga Dhoma e Bardhë ku qëndroi për gati 7 ditë.

Egla ishte në nominim me Ilnisën dhe Meritonin.