Home tvshow Egla ‘godet’ live Arbër Hajdarin:”Je i poshtër”/: Duhet të zëvendësohesh se nuk...

Egla ‘godet’ live Arbër Hajdarin:”Je i poshtër”/: Duhet të zëvendësohesh se nuk me…

213

Ishte Egla ajo e cila i tha troç Arbrit se këtë

Egla 'godet' live Arbër Hajdarin:"Je i poshtër"/: Duhet të zëvendësohesh se nuk me...

 

vit është treguar shumë i poshtër me opinionet e tij

 

Me diskutime të shumta u shoqërua darka e mbrëmjes së kaluar në ‘Big Brother VIP Albania’, ku pjesë e saj ishte moderatori Ledion Liço dhe dy opinionistët, Ori Nebiaj dhe Arbër Hajdari.

Një moment pikant ndodhi mes banores Egla Ceno dhe Arbrit. Ishte Egla ajo e cila i tha troç Arbrit se këtë vit është treguar shumë i poshtër me opinionet e tij si dhe i tha se duhet të zëvendësohet në rolin që ka.

Egla: Unë e kam thënë që e kam ndjekur nëpër Biget, sidomos vjet. Shpesh herë e kam gjetur mendimin tim të reflektuar në gojën tate.

Arbri: Vetëm këtë vit nuk e ke gjetur.

Egla: Këtë vit je shumë i poshtër, e kë mësuar zanatin, duhet të zëvendësohesh, duhet të vetëzëvendësohesh

Arbri: Do t’i mbaj shënim.

Egla: E di që do e zbatosh me patjetër.

Arbri: Jo që do e zbatoj por..

Egla: Po e di, e di që do e vesh ujin në zjarr.