Home Të Fundit Egla i përmendi vajzën, REAGON Ilir Shaqiri shumë pak ditë afër FINALES...

Egla i përmendi vajzën, REAGON Ilir Shaqiri shumë pak ditë afër FINALES ‘Turpi, psikopatia, inj*ranca nuk paskan të ngopur këtë vit…’

194

Debati mes Jul Dedës dhe Egla Cenos mbrëmjen e djeshme,

 

Egla i përmendi vajzën, REAGON Ilir Shaqiri shumë pak ditë afër FINALES 'Turpi, psikopatia, inj*ranca nuk paskan të ngopur këtë vit...'
ku kjo e fundit i përmendi vajzën aktorit, ka nxiturr komente të shumtë në rrjet.

Këtë situatë e ka komentuar edhe fituesi i sezonit të parë të Big Brother VIP, Ilir Shaqiri.

 

Ai ka shprehur mbështetjen për Julin, teksa shkruan:

“Turpi, p*rdhunimi verbal, viktimizimi, injoranca, bullizimi,

 

 

përndjekja dhe psikopatia nuk paskan të ngopur këtë vit.#fëmijëtnukpreken”.

 

Egla i përmendi vajzën, REAGON Ilir Shaqiri shumë pak ditë afër FINALES 'Turpi, psikopatia, inj*ranca nuk paskan të ngopur këtë vit...'