Home tvshow Einxhel Shkira: Ja kë do doja të zëvendësoja si opinioniste në BBV

Einxhel Shkira: Ja kë do doja të zëvendësoja si opinioniste në BBV

112

E ftuara e mbrëmshme në “Cherry on Top” ishte moderatorja Einxhel Shkira, e cila foli për jetën e saj pas një shkëputje të gjatë nga televizioni.

 

 

Einxhel Shkira: Ja kë do doja të zëvendësoja si opinioniste në BBV

Einxhel tregoi për ftesën që i është bërë për të qenë opinioniste e Big Brother Vip, por e kishte të pamundur për shkak të ardhjes në jetë të djalit të saj, por la mund

 

ësinë hapur për vitin e ardhshëm.

Bora: A ka pasur një ofertë konkrete për të qenë opinionioste e sezonit të dytë të bb

Einxhel: Po, por kisha shumë pak ditë që kisha sjellë Trevin ne jetë dhe nuk doja tja hiqja vetes mundësinë të përjetoja ditët e para të mëmësisë. Mu desh të zgjidhja lumturinë para karrierës

Bora: Do ta konsiderojë për BBV4?

Einxhel: Po, do më kishte pëlqyer, më shkon si format

Bora: Kë mund të zëvëndosh pasta nuk e di

Einxhel: Arbrin, bëj shaka, ka tre vjet, të bëjë pak pushim.