Home tvshow Elvana Gjata më e guximshme se kurrë, pa të brendshme “çmend” rrjetin...

Elvana Gjata më e guximshme se kurrë, pa të brendshme “çmend” rrjetin me…

58

Elvana Gjata në përgatitje të projektit të ri shfaqet tejet e guximshme.

Elvana Gjata më e guximshme se kurrë, pa të brendshme “çmend” rrjetin me...

Ajo me një fustan të bardhë me një prerje unike, që i zbulon disa pjesë të trupit “çmendi”rrjetin.

Elvana Gjata është një nga emrat më të njohur në skenën muzikore shqiptare dhe ka një bazë të gjerë fansash.

Ajo duket se është në përgatitje të projektit të ri, ku shfaqet tejet e guximshme.

Ajo paraqitet me një fustan të bardhë me një prerje unike, që i zbulon disa pjesë të trupit “çmendi”rrjetin.Elvana Gjata më e guximshme se kurrë, pa të brendshme “çmend” rrjetin me...