Home Të Fundit ‘Eshtë martuar?!!!’ Ciljetës për pak i bie ‘pika’ kur mëson se cfarë...

‘Eshtë martuar?!!!’ Ciljetës për pak i bie ‘pika’ kur mëson se cfarë po ndodh me bashkëshortin e saj jashtë Fermës

846

Çiljeta u surprizua mbrëmjen e djeshme kur në fermë hynë dy djemtë e saj Fernando dhe Beko.

 

'Eshtë martuar?!!!' Ciljetës për pak i bie 'pika' kur mëson se cfarë po ndodh me bashkëshortin e saj jashtë Fermës

Çiljeta ishte shunë e emocionuar dhe vrapoi tek djemtë e saj,

 

ndërsa përqafimi i nënës me fëmijët e saj ka qenë shumë emocionues për publikun.

 

Ndërkohë ajo i pyet djemtë se si është Albani që ndryshe ajo i thotë Buçi,

 

dhe teksa djemtë i kthejnë përgjigje, ajo u kthen përgjigje “si mo është martuar?”

 

Moment sa i emocionues por edhe aq epik ky mes këngëtares dhe dy djemve të saj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)