Home tvshow ESHTE NDARE SHPAT KASAPI? E pyesin pse u nda nga Shpat Kasapi,...

ESHTE NDARE SHPAT KASAPI? E pyesin pse u nda nga Shpat Kasapi, ja si përgjigjet Selvija…

254

Selvije Kasapi, partnerja e Shpat Kasapit

ESHTE NDARE SHPAT KASAPI? E pyesin pse u nda nga Shpat Kasapi, ja si përgjigjet Selvija...

ka realizuar një ask ku është pyetur nga fansat e saj.

Një nga pyetjet ishte se pse ajo ishte ndarë dhe ribashkuar me Shpatin, gjë të cilën ajo e hodhi poshtë.

Ajo thekson se arsyeja pse hoqi fotot nga rrjetet sociale ishin problemet shëndetësore dhe jo ndonjë ndarje e mundshme me artistin.

ESHTE NDARE SHPAT KASAPI? E pyesin pse u nda nga Shpat Kasapi, ja si përgjigjet Selvija...