Home Të Fundit ‘FILLIM I RI…’ RIKTHEHET në ekran Aida Shtino me emisionin e shumë...

‘FILLIM I RI…’ RIKTHEHET në ekran Aida Shtino me emisionin e shumë dashur? JA FOTOJA QE FAKTON CDO GJE

15

Gazetarja e njohur Aida Shtino pas një pause të gjatë ka vendosur të rikthehet sërish në ekran.

 

'FILLIM I RI...' RIKTHEHET në ekran Aida Shtino me emisionin e shumë dashur? JA FOTOJA QE FAKTON CDO GJE

Përmes një postimi në llogarinë e saj në rrjetin social “Facebook”,

gazetarja ka postuar një fotografi në sheshxhirim me mbishkrimin

 

“Dhe vjen një ditë e gjithçka kthehet aty ku ka qënë dhe ku meritojmë të jemi.

New beginning !

 

New projects !

 

Nuk dihet se për cilin nga programet bëhet fjalë por nga citimi na le të kuptojmë

 

se bëhet fjalë për emisionin “Njerëz të humbur” që prej vitesh nuk transmetohet më në ekran.

'FILLIM I RI...' RIKTHEHET në ekran Aida Shtino me emisionin e shumë dashur? JA FOTOJA QE FAKTON CDO GJE