Home Të Fundit FINALJA ‘SHKATERRON’ miqësinë mes Rozës dhe Julit? Gazetarja ‘S’më bënë dot budallaqe...

FINALJA ‘SHKATERRON’ miqësinë mes Rozës dhe Julit? Gazetarja ‘S’më bënë dot budallaqe mua, s’më lë dot në hije…’

91

Duket se marrëdhënia mes moderatores Roza Lati dhe aktorit Jul Deda ka pësuar një krisje.

 

FINALJA 'SHKATERRON' miqësinë mes Rozës dhe Julit? Gazetarja 'S'më bënë dot budallaqe mua, s'më lë dot në hije...'
Gjatë mbrëmjes së sotme, ata kanë debatuar me njëri tjetrin.

 

Roza: Unë e kam treguar strategjinë time të lojës në shtëpi.

 

Juli ma lidh gjënë me këshillën që më dha Rikja, Unë i them Julit miqësisht më dha këtë këshillë. I them Julit duhet me i rënë të gjithëve,

por ditët në vazhdim nuk e kam bërë këtë gjë. Unë i xhiroj që të gjithë po të dua.

Me Julin situata ishte organike, Juli më ndërpreu mendimin për Eglën, nuk dua ta komentoj.

Çohem e gjej duke folur për Eglën. Të nesërmen po e njëjta gjë. Kur i kërkova mendim Julit për situatën e Eglës, nuk dua ta komentoj tha. Me Eglën Heidin dhe Romeon, ka nerva ta zgjasë debatin.

 

Aty e vura në pozitë thash ke nerva veç me Heidin dhe Eglën. U kap me fjalë që ti Rozë do ti biesh Eglës. Mua nuk më bën dot për budallaqe. Të më bësh mua lojëra dhe ti japësh rëndësi vet, unë them janë lojëra.

Juli: Roza po më bën atë që vetë më ka thënë. Nuk e kam problem. Unë jam akuzuar se nuk e lë të japë mendimin e saj.

 

I kam thënë disa herë sa rrin e komenton Eglën cepave, shko komentoje atje përballë. Roza po ia bën vetë vete se i lë të tjerët të ndërhyjnë.