Home tvshow Flirton me vajzat e Fermes edhe pse është i lidhur jashtë, e...

Flirton me vajzat e Fermes edhe pse është i lidhur jashtë, e dashura e Robertit merrë një vendim

117

Kohëve të fundit, Robert Berisha, një konkurrent në ‘Ferma VIP’,

Flirton me vajzat e Fermes edhe pse është i lidhur jashtë, e dashura e Robertit merrë një vendim

 

ka qenë në qendër të vëmendjes për marrëdhënien e tij me Ana Skrelin.

Ndërkohë që ata kanë shfaqur në mënyrë të hapur lidhjen e tyre në media sociale, aktiviteti i tij flirtues brenda programit ka sjellë disa pyetje.

Në një episod të fundit të ‘Ferma VIP’, Robert është parë të ketë një marrëdhënie më të ngushtë me një prej vajzave fermere, duke shkruar gjithashtu një “letër dashurie” për Ditean.

Ky veprim ka shkaktuar polemika dhe komente në rrjetet sociale, disa prej të cilave shprehin shqetësim për marrëdhënien e tij të deklaruar me Ana Skrelin.

 

Megjithatë, reagimi i partneres së Robertit, Ana Skreli, ka qenë i qetë. Ajo nuk ka reaguar publikisht ndaj veprimeve të tij të fundit, duke treguar një qëndrim të qetë dhe të rezervuar.

Kjo ka nxitur spekulime nëse marrëdhënia e tyre është në krizë, me disa njerëz që vlerësojnë mungesën e një reagimi të fortë si një shenjë të mundshme të krisjes në raport.

Ndërsa publiku mbetet në pritje të zhvillimeve të mëtejshme, Robert dhe Ana duhet të ballafaqohen me sfidat e treguara publikisht dhe të gjejnë mënyra për të rregulluar marrëdhënien e tyre në mënyrë të ndërgjegjshme dhe të përshtatshme.Flirton me vajzat e Fermes edhe pse është i lidhur jashtë, e dashura e Robertit merrë një vendim