Home tvshow Gjëja e parë që do të bëjë pas daljes nga BBV? Përgjigjja...

Gjëja e parë që do të bëjë pas daljes nga BBV? Përgjigjja e Julit bën moderatoret të qeshin: DO BEJ DIREKT SE…

95

Teksa brenda ambienteve të shtëpisë u zhvilluan intervista të ndara me finalistët e formatit të “BBV3”,

Gjëja e parë që do të bëjë pas daljes nga BBV? Përgjigjja e Julit bën moderatoret të qeshin: DO BEJ DIREKT SE...

një ndër ta ka qenë dhe Julian Deda i cili ka rrëfyer më tepër

 

rreth eksperiencës së tij në “Big”, marrëdhënien me 4 finalistët e tjerë e deri tek planet që ka sapo të dalë nga shtëpia.

I pyetur se cila do të jetë gjëra e parë që Juli do të bëjë pasi të dalë, u përgjigj:

Do t’i lë gruas një takim në krevat. (qesh)

Ndërkohë edhe Heidi kur pati të njëjtën pyetje u përgjigj në të njëjtën mënyrë. Juli shtoi:

Përse edhe Baci kështu tha? E sheh që jemi njësoj. Nuk e dija fare se çfarë ka thënë. E shikoni miq që aleanca ekziston.