Home Të Fundit GJEST HUMAN/ Luana Vjollca bënë gjestin bujar ndaj maturantës që nuk kishte...

GJEST HUMAN/ Luana Vjollca bënë gjestin bujar ndaj maturantës që nuk kishte mundësi të blinte fustane të shtrenjta

19

Moderatorja Luana Vjollca ka ndarë me publikun një veprim tepër të bukur dhe prekës që ka bërë për një vajzë.

 

GJEST HUMAN/ Luana Vjollca bënë gjestin bujar ndaj maturantës që nuk kishte mundësi të blinte fustane të shtrenjta
Një nga ndjekëset e saj në Instagram, familja e së cilës gjendet në vështirësi ekonomike i kishte dërguar një mesazh ku i kërkon ndihmë për motrën e saj maturante.

Luana ka bërë gjestin human duke i mundësuar vajzës një fustan për mbrëmjen e saj të matures. Teksa ka ndarë mesazhin e vajzës, Luana shkruan:

“Rastisa ta shoh këtë mesazh, dhe ta mundësoj pa u menduar 2 herë. E di çfarë do të thotë. Zoti ju bekoftë”.

Më pas ajo vijon: “Për vajza luftarake si ti që mësojnë e nuk i dorëzohen vështirësive të jetës, për motrat e super mamin tend jam pafund krenare. God Bless You”.

GJEST HUMAN/ Luana Vjollca bënë gjestin bujar ndaj maturantës që nuk kishte mundësi të blinte fustane të shtrenjta

GJEST HUMAN/ Luana Vjollca bënë gjestin bujar ndaj maturantës që nuk kishte mundësi të blinte fustane të shtrenjta