Home Të Fundit ‘Gjithmonë aty, për njëri-tjetrin’ NUK ESHTE HEIDI, Romeo bënë DEDIKIMIN E VECANTE...

‘Gjithmonë aty, për njëri-tjetrin’ NUK ESHTE HEIDI, Romeo bënë DEDIKIMIN E VECANTE për këtë person

11

U rendit i treti në garën e madhe të 100-mijë eurove në BBVA, aktori

 

'Gjithmonë aty, për njëri-tjetrin' NUK ESHTE HEIDI, Romeo bënë DEDIKIMIN E VECANTE për këtë person
Romeo Veshaj nuk u pa të ishte i pranishëm as në festën e organizuar pas spektaklit dhe as në post Big Brother.

 

Aktori mesa duket ka vendosur të shijojë disa ditë relaksi larg kamerave.

Përmes një insta-story ai ka publikuar një foto krahë binjakut të tij Donaldit me mbishkrimin

“Gjithmonë aty për njëri tjetrin”.

Ndërkohë që ende nuk dihet nëse do të jetë pjesë e spektaklit të së shtunës përballë ish konkurentëve.

'Gjithmonë aty, për njëri-tjetrin' NUK ESHTE HEIDI, Romeo bënë DEDIKIMIN E VECANTE për këtë person