Home Të Fundit ‘Grua pisllëk komplet, larg qoftë të të kesh në shtëpi…’ Juli dhe...

‘Grua pisllëk komplet, larg qoftë të të kesh në shtëpi…’ Juli dhe Egla nuk i mbyllin DEBATET ‘Tre muaj pas fustaneve të grave’

122

 

Juli dhe Egla vijojnë prej ditësh me ofendime të rënda ndaj njëri-tjetrit.

'Grua pisllëk komplet, larg qoftë të të kesh në shtëpi...' Juli dhe Egla nuk i mbyllin DEBATET 'Tre muaj pas fustaneve të grave'

 

Juli: Një grua dembele, një grua prepotente, një grua pisllëk komplet, larg qoftë me pas një grua si ti në shtëpi.

Egla: U zgjove ti?

 

Juli: Një grua që lëshon mbathjet mes rrugës, lë pjatat atje, njeri që s’bën asnjë punë.

 

Egla: O mashtrues ordiner. O thashethemexhi, o që rri e kamuflohesh mbas njerëzve të tjerë, fol për vete, shih veten.

 

Juli: Egla ti komunikimin s’e ke, dështon me projektet e tua, s’di të pastrosh një herë. Do ta marësh Big Brother-in qyl, ti vjen dhe nuk thua mirëmëngjes.

 

Egla: Ik mbushu, mos të pafsha sytë, të të them ty mirëmëngjes,

 

ti je një burrë që u qepesh grave në moral, që rri tre muaj pas fustaneve të grave, nuk bën asnjë punë dhe zgjohesh atëherë kur mendon se duhet dhe nxjerr fytyrën që ke.