Home tvshow HABIT Romeo:Bora Zemanin e kam “motër”… DONALDI THJESHT E KA…

HABIT Romeo:Bora Zemanin e kam “motër”… DONALDI THJESHT E KA…

165

Teksa ka qenë në oborr me Heidin, Romeo ka treguar se pasi të dalin

 

HABIT Romeo:Bora Zemanin e kam "motër"... DONALDI THJESHT E KA...

nga shtëpia do donte shumë që së bashku me Heidin,

Donaldin dhe Borën të shkonin me pushime.

Ai ka treguar gjithashtu për marrëdhënien e bukur që ka me Borën, duke u shprehur se më shumë i tregon sekretet kësaj të fundit sesa Donaldit.

Pjesë nga biseda:

Romeo: Ikim, ti në vendin e parë dhe ikim.

Heidi: Kemi nevojë.

Romeo: Shpresoj ta ketë mbaruar edhe Bora emisionin. Marrim Borën dhe Donin dhe ikim. Bëhemi një grupë i lezetshëm. Kam përshtypjen që do shkosh shumë mirë me Borën se është “funny”, super gocë. Unë e kam motër. Gjithë kohës i jam lutur mamit dhe babit të më bëjnë një motër, Doni më solli Borën në shtëpi pastaj. Realisht unë më shumë hapem me Borën sesa me Donaldin.