Home Të Fundit Harrojnë kamerat dhe banorët pëqark, Romeo dhe Heidi i vejnë ‘FLAKEN SHTRATIT’,...

Harrojnë kamerat dhe banorët pëqark, Romeo dhe Heidi i vejnë ‘FLAKEN SHTRATIT’, kalojnë momente intime

229

Romeo Veshaj dhe Heidi Baci kanë kaluar shumë kohë me njëri-tjetrin këto ditë,

Harrojnë kamerat dhe banorët pëqark, Romeo dhe Heidi i vejnë 'FLAKEN SHTRATIT', kalojnë momente intime

 

duke qenë se mendojnë se njëri prej tyre do të lërë të shtunën shtëpinë e “Big Brother VIP3”.

 

Dy banorët janë në televotim dhe njëri prej tyre do të shkojë direkt në finalen e madhe, ndërsa tjetri do të jetë në nominim për pjesën tjetër të lojës deri në gjysmë finale.

 

Por këtë e di vetëm Egla Ceno, pasi ishte pikërisht ajo që bëri këtë zgjedhje si lidere e shtëpisë së BBV3.

Ndërkohë mbrëmë ka patur disa momente intime mes Romeos dhe Heidit teksa ishin të shtrirë së

 

bashku në krevat. Ata nuk janë përmbajtur, duke harruar kamerat dhe banorët e tjerë në dhomë.