Home Të Fundit ‘I hapi fustani dhe më pas…’ Cfarë ndodhi në Ferma Vip, fermerët...

‘I hapi fustani dhe më pas…’ Cfarë ndodhi në Ferma Vip, fermerët dhurojnë ‘SKENA +18’?

15

Baby G dhe Dijonisi duken gjithnjë e më të afërt me njëri tjetrin. Ata kaluan momente romantike të dy së bashku në krevat.

 

'I hapi fustani dhe më pas...' Cfarë ndodhi në Ferma Vip, fermerët dhurojnë 'SKENA +18'?

Pas shumë batutash, ata u përqafuan të dy dhe qëndruan pranë njëri-tjetrit.

Të dy kaluan momente relaksi së bashku, por nuk munguan as shakatë.

Baby G mes batutave, pyeti Dijonisin se çfarë magjie i ka bërë. Dijonisi u shpreh se ai nuk po bën asnjë lojë, por po ia kalon mirë dhe po njihen së bashku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)