Home Të Fundit I shëndosh dhe shumë ndryshe, Ledion Lico poston foton e shumë viteve...

I shëndosh dhe shumë ndryshe, Ledion Lico poston foton e shumë viteve më parë! Ja si dukej ai me 40 kg më shumë

24

Ledion Lico ishte surpriza e ediconit të tretë të Big Brother Vip Albania 3.

 

I shëndosh dhe shumë ndryshe, Ledion Lico poston foton e shumë viteve më parë! Ja si dukej ai me 40 kg më shumë

Moderatori arriti që menjëherë të bëj publikun për vetë duke u pëlqyer nga të gjithë.

Ai është shfaqur cdo Prime i kuruar në detaje duke mahitur edhe me format e trupit.

Por, vetëm pak vite më parë ai ka qenë më i shëndoshë duke peshur 40 kilogram më shumë.

Ai ka publikuar një foto nga ajo periudhë për të parë ndryshimin e madh në dukje.

 

I shëndosh dhe shumë ndryshe, Ledion Lico poston foton e shumë viteve më parë! Ja si dukej ai me 40 kg më shumë