Home Të Fundit Ilnisa ‘këputet në mes’ duke provokuar Meritonin me të pasmet e saj...

Ilnisa ‘këputet në mes’ duke provokuar Meritonin me të pasmet e saj ‘Kur të jemi jashtë do habitesh me…’

1222

Teksa Ilnisa po bënte grimin Meritoni i ulur diku pranë saj i thotë që pozicioni i cili ajo po rri e bën atë të ndihet i provokuar.

Ilnisa 'këputet në mes' duke provokuar Meritonin me të pasmet e saj 'Kur të jemi jashtë do habitesh me...'

Ilnisa e cila qesh i thotë se nuk e ka bërë dhe nuk do e bëj në shtëpi por kur të dalin jashtë do e provokojë deri sa ai të habitet shprehet gazetarja.

 

Biseda

Meritoni: Ilnisa ndihem i provokuar…

Ilnisa: Mendo zemër se detyra të rëndësishme të presin.

Meritoni: Po pse me provokon?

 

Ilnisa: Po tallesh?

Ilnisa: Nuk kam çfarë bëj dhe po të provokoj.

Meritoni: Pse nuk e bën ti?

 

Ilnisa: Jo kurrë.

Meritoni: Po ti duhet të më provokosh

Ilnisa: Të provokoj unë jashtë sa të habitesh ti!