Home tvshow Ish-banorja e Big Brother Kosova i futet garës në “Ferma Vip”

Ish-banorja e Big Brother Kosova i futet garës në “Ferma Vip”

153

Ish-banorja e Big Brother VIP Kosova 1,

Ish-banorja e Big Brother Kosova i futet garës në “Ferma Vip”

 

Himena i është future garës për çmimin e madh në “Ferma VIP”.

 

 

Ajo sot ka filluar të njoftohet edhe me konkurentët e tjerë të fermës.

“Unë kam lindur në vitin 1999 dhe në atë kohë ka qenë luftë. Kishte mjekë të huaj dhe ishin dy doktoresha njëra nga ato e ka pasur emrin Izabela dhe tjetra Himena. Mami donte Izabela, por daja Himena, dhe ngeli Himena.”, tregoi ajo.