Home tvshow “Iu luta Zotit mos ma merr sot”: Çiljeta rrëfen momentin e vështirë...

“Iu luta Zotit mos ma merr sot”: Çiljeta rrëfen momentin e vështirë me djalin: Shikoj dy dallgë deti…

226

Çiljeta Xhilaga beri shume rrefime sot para konkurrentëve të “Ferma VIP”

“Iu luta Zotit mos ma merr sot”: Çiljeta rrëfen momentin e vështirë me djalin: Shikoj dy dallgë deti…

. AAjo tregoi vec te tjerash një ëndërr të keqe që ka parë më djalin e saj, Fernandon.

 

E frikësuar nga ëndërra, ajo tha se ka shpëtuar

djalin e saj pa u mbytur nga dallgët, ndërsa perjetimi ishte i tmerrshem.

“Udhëtoja natën. Fernando ishtë ulur përpara fare tek shoferi. Autobuzi ishte plot me njerëz.

Udhëtoja dhe ishte errësirë dhe unë shikoja vetëm yjet lart. E më pas shikoj dy dallgë deti,

që ishin larg jo afër autobuzit. Aty jam çuar dhe kam bërtitur: Fernandoooo!

Edhe sikur e mora djalin e futa nën gjoks. I thashë o Zot sot mos të jetë fundi i botës se nuk jam gati.

Dhe mbaj mend që kam dalë nga autobuzi dhe doja të gjeja vend ku të futesha.

Jam ulur dhe jam falur, thashë o Zot vetëm për hatrin e të gjithë fëmijëve dhe djalit tim mos të jetë sot”– tha këngëtarja.“Iu luta Zotit mos ma merr sot”: Çiljeta rrëfen momentin e vështirë me djalin: Shikoj dy dallgë deti…