Home tvshow Izolimi/përjashtimi i Egla Cenos! – i kapët detajet në videon e postuar?!...

Izolimi/përjashtimi i Egla Cenos! – i kapët detajet në videon e postuar?! JAN PERGATITUR QE TE FUSIN EDHE…

398

Ditën e djeshme Egla Ceno është përjashtuar nga BBV përmes një zarfi të zi.

Izolimi/përjashtimi i Egla Cenos! – i kapët detajet në videon e postuar?! JAN PERGATITUR QE TE FUSIN EDHE...

Mirëpo, një video e postuar ditën e sotme ka ndezur gjithë rrjetin, ku shfaqet Egla e ‘izoluar’ nga pjesa tjetër e banorëve, çka ka bërë që të gjithë të mendojnë se Egla nuk është përjashtuar vërtet nga BBV.

Ndonëse shumë komentues po aludojnë se kjo mund të jetë një shaka për 1-Prill, në video vihen re disa detaje.

Në dhomën ku Egla po qëndron ka 3 shtretër, çka na bën të mendojmë se ndoshta kjo është e vërtetë dhe ‘shakaja’ ka qenë përjashtimi i Eglës dhe se në dhomën e izolimit mbrëmjen e nesërme Eglës do t’i bashkohet edhe Ilnisa me Meritonin dhe vendimi për të tre të jetë i njëjtë.

Izolimi/përjashtimi i Egla Cenos! – i kapët detajet në videon e postuar?! JAN PERGATITUR QE TE FUSIN EDHE...