Home ShowBizzi Ja se kur do të rikthehet programi “Zemër Luana 2”

Ja se kur do të rikthehet programi “Zemër Luana 2”

31

Moderatorja Luana Vjollca ka konfirmuar në “Instagramin” e saj se do të rikthehet me emisionin “Zemër Luana 2”, më shpejt seç e prisnim.

Zemer Luana, Luana Vjollca

Me anë të “Ask and Question” në “Instastory” duke këmbyer pyetje-përgjigje me ndjekësit, ajo bëri të ditur se kur do të rikthehet në ekran.

“Kur do të fillojë ‘Zemër Luana 2’ se vdiqëm?” – ishte pyetja nga një ndjekëse.

“Nuk është se kisha ndonjë dyshim që do të kisha 47392619203 pyetje të tilla. Brenda kësaj jave ose maksimumi javës tjetër, do t’ju bëj njoftim zyrtar që të bini rehat ju dhe unë”, – u përgjigj Luana

Zemer Luana, Luana Vjollca