Home Të Fundit ‘Jam me katër fëmijë jetim,do bëj e unë si ajo në Shkodër’...

‘Jam me katër fëmijë jetim,do bëj e unë si ajo në Shkodër’ IKMT i shemb shtëpinë, nëna përlot dhe bënë deklaratën tronditëse

104

Gjashtë familje në Bërxullë kundërshtojnë shembjen e shtëpive që preken nga projekti Thumanë-Kashar.

 

'Jam me katër fëmijë jetim,do bëj e unë si ajo në Shkodër' IKMT i shemb shtëpinë, nëna përlot dhe bënë deklaratën tronditëse
Familjarët kanë bllokuar pjesën ku mund të ngjitesh për në tarracën e banesës.

 

Ata kanë kërcënuar se do të konsumojnë medikamente dhe do të digjen me benzinë.

Banorët deklarojnë se janë gati të ndërmarrin aktin ekstrem.

“Jam me katër jetimë ku do të shkoj unë? Do ta bëj si ajo gruaja në Shkodër”, -thotë njëra prej tyre.

Ndërkohë në tarracën e banesës ku banorët janë ngjitur, banorët kanë marrë me vete edhe fëmijët.