Home Të Fundit Juli vë me shpatulla prej murit Riken ‘Hë c’je një ti, e...

Juli vë me shpatulla prej murit Riken ‘Hë c’je një ti, e di unë se pse rri me Meritonin këto ditë, për të…’

203

Julian Deda ka diskuar mbrëmë me Rike Roçin, pasi modelja kohët e fundit

Juli vë me shpatulla prej murit Riken 'Hë c'je një ti, e di unë se pse rri me Meritonin këto ditë, për të...'

po qëndron shumë afër me Meriton Mjekiqin.

 

Aktori i njohur i tha banores se ajo nuk është afruar kot me moderatorin, por sipas tij,

 

Rike po qëndron me Meritonin që të bëjë skena dhe të risjellë në shtëpi Ilnisa Agollin.

 

“Unë se kam fare në mend këtë gjë, të betohem në Zot Deda”- u shpreh Rike,

 

megjithëse Juli është i bindur për strategjinë e modeles.

 

Juli: E kuptova se u theve në shpirt se ishte keq, po tani që nuk është keq

 

Rike: Po është akoma keq, gjithë ditën sot më ka folur për Ilnisën

 

Erjola: Po keq jemi edhe ne

 

Juli: E di unë se pse ti rri me të. He ça je ti një. Se ajo mund të kthehet dhe aty mund të plas gjëja

 

(për Ilnisën). Skena ka për ta kthyer, mbaje mend këtë që skena ka për ta kthyer

 

Rike: Unë se kam fare në mend këtë gjë, të betohem në Zot Deda