Home tvshow KA NDODHUR DICKA? Dijonisi reagon për herë të parë pasi u largua...

KA NDODHUR DICKA? Dijonisi reagon për herë të parë pasi u largua nga ‘Ferma VIP’

137

Dijonis Biba ka reaguar pas daljes nga ‘Ferma VIP’. Ai ka ndarë një foto dhe një mesazh për publikun.

KA NDODHUR DICKA? Dijonisi reagon për herë të parë pasi u largua nga ‘Ferma VIP’

“Faleminderit të gjithë shqiptarëve për mbështetjen, u qofsha fal. Rrugëtimi im te Ferma mbaroi” kishte shkruar ai.

Kujtojmë se një ditë më parë Dijonisi mbylli rrugëtimin e tij në “Ferma VIP”.

“Unë sot kam vendosur të largohem nga ferma dhe këtë e them seriozisht. Nuk e përballoj dot më, kam ditë që e mendoj. Jam dorëzuar nuk mundem. Valixhen e kam bërë gati, kam folur do largohem tani. Nuk mundem më”, u tha Dijonisi banorëve.

Dijonisi ka hyrë në fermë që prej fillimit, 22 Marsit, ku disa herë është shpallur edhe i preferuari i publikut.KA NDODHUR DICKA? Dijonisi reagon për herë të parë pasi u largua nga ‘Ferma VIP’