Home Të Fundit ‘Kam nevojë për këtë fytyrë, për këto duar, për…’ Cfarë dedikimi prekës!...

‘Kam nevojë për këtë fytyrë, për këto duar, për…’ Cfarë dedikimi prekës! Një muaj nga ikja e Kostandinës, Agroni PERLOT rrjetin

17

Ditën e sotme është bërë një muaj nga ndarja nga jeta e bashkëshortes së Agron Llakajt, Kostandina.

 

'Kam nevojë për këtë fytyrë, për këto duar, për...' Cfarë dedikimi prekës! Një muaj nga ikja e Kostandinës, Agroni PERLOT rrjetin

Pas një beteje të gjatë me një sëmundje shëndetësore ajo u nda nga jeta në muajin maj.

Llakaj përmes një postimi në mediat sociale ka rrëqethur sot me një dedikim për shoqen e zemrës.

“Imja Kostandina. Një muaj pa ty… Përpëlitem në vuajtje pafund dhe s’di… Kam nevojë për këtë fytyrë,

për këtë dorë, për këta sy. Ike dhe më more kuptimin e jetës. U bëre dhimbje”, shkruan aktori krah fotos me bashkëshorten e ndjerë.

 

'Kam nevojë për këtë fytyrë, për këto duar, për...' Cfarë dedikimi prekës! Një muaj nga ikja e Kostandinës, Agroni PERLOT rrjetin