Home Të Fundit ‘Kam pasur PRESION të vazhdueshëm…’ Jetmiri i thotë të gjitha, NUK LE...

‘Kam pasur PRESION të vazhdueshëm…’ Jetmiri i thotë të gjitha, NUK LE GJE PA TREGUAR pas daljes së tij nga BBV

149

Jetmir Salaj është larguar me vullnet të plotë mbrëmjen e sotme nga shtëpia e ‘BBV3’.

 

'Kam pasur PRESION të vazhdueshëm...' Jetmiri i thotë të gjitha, NUK LE GJE PA TREGUAR pas daljes së tij nga BBV

Teksa doli i revoltuar ng shtëpia, ish-banori pati një përplasje dhe me opinionistët në studio së

 

bashku me moderatorin Ledion Liço, ku ky i fundit e ftoi Jetmirin të largohej prej studios.

Pas largimit nga studio, Jetmiri zhvilloi një video live në llogarinë e tij personale të Instagram-it,

 

teksa paralajmëroi se shumë shpejt do të tregoj të gjitha të vërtetat dhe padrejtësitë që

i janë bërë gjatë qëndrimit të tij brenda shtëpisë më të ndjekur në Shqipëri, ‘BBV3’.