Home tvshow KAN NGELUR PA PARA SEPSE I SHPENZOJN NE… Einxhel ndan momentin epik...

KAN NGELUR PA PARA SEPSE I SHPENZOJN NE… Einxhel ndan momentin epik me ndjekësit, ja për çfarë i shpenzojnë më shumë paratë ajo dhe Dagz

297

Einxhel Shkira është mjaft aktive në rrjetet sociale,

KAN NGELUR PA PARA SEPSE I SHPENZOJN NE... Einxhel ndan momentin epik me ndjekësit, ja për çfarë i shpenzojnë më shumë paratë ajo dhe Dagz

 

ku shpesh publikon foto dhe video nga e përditshmja e saj, por jo vetëm.

Së fundmi, teksa ka shpërndarë një video në InstaStory, Einxhel tregon se ku shpenzon më shumë bashkë me partnerin e saj, Dagz.

Me një video epike, Einxhel tregon se pjesën më të madhe të parave e shpenzojnë në ushqim.

Nuk je e vetmja Einxhel, nuk je!KAN NGELUR PA PARA SEPSE I SHPENZOJN NE... Einxhel ndan momentin epik me ndjekësit, ja për çfarë i shpenzojnë më shumë paratë ajo dhe Dagz