Home Të Fundit Kaq shpejt me DIKE TJETER? Pak kohë që është ndarë nga Besi,...

Kaq shpejt me DIKE TJETER? Pak kohë që është ndarë nga Besi, JA KUSH E SHOQERON Xhensilën në pushime këtë verë!

16

Megjithatë, ajo ka gjetur kohën për të marrë një pauzë nga aktivitetet dhe për të qëndruar me fëmijët e saj.

 

Kaq shpejt me DIKE TJETER? Pak kohë që është ndarë nga Besi, JA KUSH E SHOQERON Xhensilën në pushime këtë verë!

Në një moment të rrallë privat, Xhensila është shfaqur në rrjetet sociale duke treguar se po fillon pushimet luksoze.

Ajo është shoqëruar nga vajza e saj Ajka dhe djali i saj Amen për të kaluar kohë të përbashkët dhe për të shijuar disa momente qetësie.

Edhe pse destinacioni i tyre ende nuk është bërë i ditur publikisht,

duket se Xhensila ka planifikuar që të kalojë këtë kohë me fëmijët e saj në një ambient të rehatshëm dhe të qetë.

Kjo është një mundësi për të shpëtuar nga stresi i ditëve të ngarkuara dhe për të krijuar kujtime të bukura me familjen.

Shiko fotot:

Kaq shpejt me DIKE TJETER? Pak kohë që është ndarë nga Besi, JA KUSH E SHOQERON Xhensilën në pushime këtë verë!

Kaq shpejt me DIKE TJETER? Pak kohë që është ndarë nga Besi, JA KUSH E SHOQERON Xhensilën në pushime këtë verë!